Най-висшата ценност за руското общество е животът.Това обяви в едно

...
 Най-висшата ценност за руското общество е животът.Това обяви в едно
Коментари Харесай

Най-висшата ценност за руското общество е животът. Дъщеря на Путин се включва в пропагандната война

  " Най-висшата полезност за съветското общество е животът. "

Това разгласи в едно от редките си изявленията Мария Воронцова - 38-годишната (най-възрастна) дъщеря на съветския президент Владимир Путин и по този начин интензивно се включи в пропагандната война на Кремъл.

" Нашето общество, имам поради съветското общество, с нашите витални устои, с нашата просвета, с нашата вяра, бих споделила религии, в края на краищата не е толкоз " икономикоцентрично " общество. В по-голяма степен сме човекоцентрично общество. За нас най-висшата полезност е полезността на човешкия живот ", акцентира детската ендокриноложка.

" И всеки изминат ден от живота даже и да не е в икономическо отношение - простете, че употребявам тази дума - рентабилен, от позиция на духовните полезности, за мен той ни оказва по-значителен резултат ", обяснява тя.

In a rare interview, Putin’s daughter Maria Vorontsova says that human life is a " supreme value " for Russian society

I wonder if those swept up in her father’s " partial mobilisation " and sent to the likes of Bakhmut or Maryinka would agree
— Francis Scarr (@francis_scarr)

На 6 април 2022 година, малко повече месец след старта на съветската инвазия в Украйна, Воронцова и сестра й Катерина Тихонова бяха санкционирани от Съединените щати поради дейностите на татко им - Владимир Путин.

В на американското финансово министерство се акцентира, че " Воронцова управлява финансирани от страната стратегии, които са получили милиарди долари от Кремъл за генетични проучвания и се управляват персонално от Путин ". През април 2022 година Воронцова бе глобена още от Европейски Съюз, Обединеното кралство и Япония.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР